Recensies Overall rating: ★★★★★ 5 based on 6 reviews
5 1

★★★★★
5 5 1
Marleen van emvee is iemand die met je meedenkt, vooruitdenkt en veel toevoegd een topper dus daaromheb ik mooie klantenkaarten,cadeaubonnen en raamsticker alles op kleur en met mooi logo

★★★★★
5 5 1
Goede communicatie over het ontwerp van de te maken website. Alles wordt gedaan in goed overleg en het resultaat is perfect! Tapverhuur van Loon is uitermate tevreden over het geleverde werk.

★★★★★
5 5 1
Wanneer je kiest voor eMVee, kies je voor een creatief en origineel ontwerp op maat. Marleen zorgt ervoor dat jouw persoonlijke stijl en wensen duidelijk worden en dat zie je terug in het resultaat, in ons geval een bijzondere en toepasselijke trouwkaart! De prijs die je hiervoor betaald is net zo fijn als de service en het contact, dus ik beveel iedereen eMVee aan!

★★★★★
5 5 1
Marleen van EMVEE is een meid die meedenkt, oog heeft voor details en naast erg goede ideeën ook praktisch zeer mooie resultaten tevoorschijn kan toveren voor zeer acceptabele prijzen. Wij zijn zeer tevreden over haar geleverd werk, gaan steeds weer naar haar terug en bevelen haar ieder ander bij haar aan.

★★★★★
5 5 1
Heel fijn eerste gesprek met tijd en aandacht voor onze wensen. Marleen dacht actief mee en kwam met verschillende opties. We ontvingen later verschillende opties waar we de tijd voor kregen om onze gedachten over te laten gaan. Kleine aanpassingen was geen enkel probleem en steeds ontvingen we een nieuwste versie. Uiteindelijk hebben we een fantastisch trouwkaart ontvangen, helemaal in stijl met onze mooie dag. Dit resultaat hadden we zelf niet kunnen bedenken en danken we Marleen dan ook heel hartelijk voor!! De gehele service was van begin tot eind super!

★★★★★
5 5 1
Geweldig mooi werk afgeleverd! Super creatief! Precies wat ik wilde en ook een top service!

Laat hier uw recensie achter:

Naam
Email
Rating
Review